Microsoft Norge

Vi i Microsoft mener at teknologi skaper nye muligheter og ønsker at alle skal få sjansen til å erfare dette. Vår teknologi er med på å endre måten mennesker jobber og lever på. Vi jobber for at folk flest skal få mer ut av hverdagen sin – på skolen, hjemme, på jobben og ellers når du er på farten. Microsoft er med på å skape nye muligheter for mennesker, organisasjoner og samfunnet vi lever i.

Det dreier seg ikke om teknologi for teknologiens skyld, men om hva den kan gjøre for mennesker. Det handler om å gi kundene nye opplevelser. Med nye løsninger og moderne teknologi har vi ambisjoner om å bidra sterkt til å løfte Norge til neste nivå.

Microsoft Norge har i dag rundt 300 ansatte. Vårt hovedkontor ligger på Lysaker utenfor Oslo. Microsoft Corporation har et egen utviklingsmiljø som er lokalisert i Oslo sentrum, Tromsø og Trondheim.

Mer informasjon finner du her: www.microsoft.no

Upheads

Upheads er en IT-avdeling. Men ikke en typisk IT-avdeling. Upheads er en IT-avdeling for andre bedrifter. Bedrifter som vil opp og frem og har bestemt seg for at data-problemer ikke skal stå i veien for dette.

Sagt litt mer konkret, er vi IT-avdelingen for bedrifter som ønsker en problemfri hverdag innen lokal IT drift, sentraliserte IT-tjenester over nettverk (ASP) eller tjenester i nettskyen (cloud computing).

Vi er lokalisert i Oslo, Bergen og Stavanger.

Mer informasjon finner du her: www.upheads.no